Elfelejtett jelszó

Az ellenőrző kódot elküldtük a megadott e-mail címre!

Bejelentkezés szükséges!

Nincs még fiókja? Regisztráljon!

Tovább regisztráció nélkül*

* Amennyiben nem regisztrál oldalunkra, a következő alkalommal ismét meg kell megadnia számlázási és szállítási címét. Továbbá nem láthatja eddigi számláit, megrendeléseit és egyéb fontos információit a felhasználói fiókjában.

Létező e-mail cím!

Hírek

Indiegogo

Let me share a great news with you! We have too many ideas to deliver you as many value as we can, so we decided to launch a campaign on Indiegogo to execute all in a professional way. Please check it, and if you like that, share and/or donate us!

 

Egy jó hírt szeretnénk veletek megosztani. Jelenleg az America Express túl sok ötletet egyesít, ezért annak érdekében hogy még több értéket közvetíthessünk felétek, útnak indítottuk az első Indiegogo kampányunkat, hogy az összes öltetünket profi módon valósíthassuk meg. Kérlek nézd meg a kampányunkat, és egy megosztással és/vagy támogatással segítsd azt népszerűsíteni.

 

Help us to grow professionally

Nagy örömünkre szolgál, hogy fiatal vállalkozóként tagjai lettünk a FIVOSZ-nak, mely az országban egyedülálló, sikeres fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyók közössége. 

A Fivosz honlapján megjelent bemutatkozó cikkünk itt érhető el. 

Találkozunk a rendezvényeken? 

America Express…Bárhová…Bármikor…Bármit