Elfelejtett jelszó

Az ellenőrző kódot elküldtük a megadott e-mail címre!

Bejelentkezés szükséges!

Nincs még fiókja? Regisztráljon!

Tovább regisztráció nélkül*

* Amennyiben nem regisztrál oldalunkra, a következő alkalommal ismét meg kell megadnia számlázási és szállítási címét. Továbbá nem láthatja eddigi számláit, megrendeléseit és egyéb fontos információit a felhasználói fiókjában.

Létező e-mail cím!

Csomagegyesítés

Mi az a csomagegyesítés?

Cégünk biztosít egy különleges csomagkezelési lehetőséget, melynek elnevezése a megrendelési felületen "Csomagegyesítés", mely több küldemény egyesítését jelenti egyetlen csomagba.

Gyakran előfordul, hogy vársárlóink több helyről több terméket is rendelnek egyszerre. Ez több különálló csomagot eredményez. Ha a csomagokat külföldi telephelyeink valamelyikére rendeli, lehetősége van kérni a különálló csomagok egybecsomagolását, mellyel jelentős összeget takaríthat meg a szállításon.

Például ön rendel az Egyesült Államokból egy hangszórót, egy fényképezőgép alkatrészt és egy laptopot, akkor három csomagja fog beérkezni a kiválasztott, jelen esetben amerikai telephelyünkre. Ekkor érdemes az újracsomagolás opcióval egyesíteni a csomagokat egyetlen, nagyobb egységgé. Kollégáink az adott termékek jellegét és érzékenységét gondosan figyelembe véve egy csomagba helyezik a megrendelt termékeket. Kollégáink minden csomagot kiemelt biztonsági előírásokat figyelembe véve kezelnek.

A csomagegyesítés jelentős előnnyel jár, ha a különböző helyekről beérkező csomagok más-más időpontban érkeznek meg a telephelyre, hiszen akár 40 napig tudjuk tárolni csomagjait. A csomagok egyenként történő kiszállítása jelentősen költségesebb, mint egy nagy csomag szállítási költsége, ezért érdemes a csomagrendelés során kiválasztani az újracsomagolandó darabokat, melyeket egy időben, egyszerre és egyetlen fuvarral szeretne átvenni.

A megrendelői lap kitöltése, illetve csomagjai útjának nyomon követése során javasoljuk, hogy figyeljen a fent említett lehetőségre, és amennyiben igényli, kérje új vagy már folyamatban lévő rendelései esetén a csomagegyesítést. Ez egy kényelmes és gazdaságos megoldás.