Elfelejtett jelszó

Az ellenőrző kódot elküldtük a megadott e-mail címre!

Bejelentkezés szükséges!

Nincs még fiókja? Regisztráljon!

Tovább regisztráció nélkül*

* Amennyiben nem regisztrál oldalunkra, a következő alkalommal ismét meg kell megadnia számlázási és szállítási címét. Továbbá nem láthatja eddigi számláit, megrendeléseit és egyéb fontos információit a felhasználói fiókjában.

Létező e-mail cím!

Futárszolgálat igénylése

Külföldre küldene csomagot?

Ezen szolgáltatásunk egy nemzetközi gyorsfutárszolgálatot takar. Különlegessége a szokatlan gyorsaságban és az ügyintézés egyszerűségében rejlik. Mi nem azzal töltjük az időt, hogy különféle adminisztratív tevékenységekkel nehezítjük a magunk és az ügyfeleink dolgát. Precízen kidolgozott folyamataink nem tartalmaznak felesleges lépéseket, így az ön számára a leggyorsabb és legkényelmesebb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Előnye, hogy egyszerű, gyors és pontos. Ahhoz hogy a csomagja célba érjen mindössze annyit kell tennie, hogy néhány egyszerű lépésen keresztül megadja a csomag küldésével kapcsolatos adatokat és a kívánt átfutási időt. Nem kell külön-külön böngésznie az egyes szállítmányozó cégek ajánlatait, ezt már mi korábban összegyűjtöttük önnek egy helyre.

Biztos lehet benne, hogy csomagja célba ér az ön által megadott helyre és időpontra. Fennakadások és félreértések kizárva.

A futárszolgálat igénylésének menete

Miután meghatározta, hogy pontosan mit szeretne A-ból B-be juttatni, kérje Szállítási ajánlatunkat!

Az ajánlat beérkezését követően mint nevünk is fémjelzi, expressz gyorsasággal feldolgozzuk kérését, és jelentkezünk válasszal.

Szállítási árak menüponton belül talál egy könnyedén kezelhető árkalkulátort, mellyel az ajánlatkérés folyamatát lerövidítheti miután megadja a szállítandó csomagra vonatkozó valamennyi adatot, paramétert. A véglegesített rendelést ellenőrizzük, majd visszaküldjük önnek egy végső jóváhagyásra. Ha minden adat rendben van, elküldjük a fuvarlevelet, melyet Önnek csupán ki kell nyomtatnia és rá kell ragasztania a csomagra.

Ezek után már csak egyeztetni kell a csomag elszállításának időpontját. Kollégánk az ön által megjelölt időpontban érkezni fog hogy elszállítsa a csomagot. A jól ismert átvételi problémák, melyek elsősorban abból adódnak, hogy a futár egyszerre több helyre is igyekszik és annak megfelelően optimalizálja útját - így előfordul, hogy hamarabb, vagy később érkezik a vártnál - nálunk ismeretlenek.

Jól tudjuk, mennyire fontos, hogy a csomagok időben és fennakadás nélkül érjenek célt. Küldetésünknek érezzük ezt az ön csomagja esetén is!