Elfelejtett jelszó

Az ellenőrző kódot elküldtük a megadott e-mail címre!

Bejelentkezés szükséges!

Nincs még fiókja? Regisztráljon!

Tovább regisztráció nélkül*

* Amennyiben nem regisztrál oldalunkra, a következő alkalommal ismét meg kell megadnia számlázási és szállítási címét. Továbbá nem láthatja eddigi számláit, megrendeléseit és egyéb fontos információit a felhasználói fiókjában.

Létező e-mail cím!

Levél- és csomagtovábbítás

Levelet vagy csomagot továbbítana rajtunk keresztül telephelyeink valamelyikéről?

A levelek és csomagok továbbítása többi szolgáltatásunkhoz hasonlóan egyszerű lépésekből álló szolgáltatás. Célunk ezen a téren is megbízható, minőségi ugyanakkor gyors megoldást nyújtani az ön számára.

A szolgáltatás igénybevétele regisztrációhoz kötött. Ezt követően látni fogja telephelyeink elérhetőségeit, címeit világszerte, melyekre megrendelheti saját csomagjait, egyesítheti azokat, és onnan továbbíthatja azokat a világ bármely pontjára. Ehhez szükséges a saját felhasználói fiókjába néhány kattintással felvezetni a megrendelt csomag számát, és alapadatait. Ezt kizárólag ön tudja megtenni, hiszen az eladó az ön által megadott email címre küldi a vásárlásról szóló visszaigazolást. Ha fiókjába rögzíti megrendelését, kollégáink segítőkészen tesznek eleget a csomagegyesítési és/vagy csomagtovábbítási kérelmének. Ha ennél is kényelmesebb megoldást szeretne, válassza a Személyi asszisztens szolgáltatásunkat.

Amint beérkezett telephelyünkre a küldemény, mi azonnal továbbítjuk azt az ön által megadott címre, függetlenül attól hogy az hazai vagy külföldi.

Mivel rajtunk keresztül biztonságosan ki is tudja fizetni vásárlását, nem kell rendelkezzen az adott országban elfogadott bankkártyával és postázási címmel sem. Mindkettő megnehezítheti, olykor lehetetlenné is teszi a vásárlást. Például az Amerikai Egyesült Államokban sok értékesítő csak és kizárólag amerikai bankkártyát fogad el fizetőeszközként, míg máshol az jelenti a problémát, hogy az adott ország nem szállít külföldre vagy az általunk megjelölt országba. Küldetésünk az összes hasonló – ezen témakörben felmerülő – problémára megoldással szolgálni az ön számára, egyszerűvé, átláthatóvá és nem utolsó sorban biztonságossá tenni ezzel a külföldi vásárlást.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges megadnia azokat az elengedhetetlen és legfontosabb adatokat, mint számlázási adatok, postázási cím és a szolgáltatás térítésének módja. Vásárlásait biztonsággal rendezheti PayPal, Sofort BankingB-payment rendszereken vagy banki átutaláson keresztül. Amennyiben a fizetés sikeres volt, a választott pénzügyi szolgáltatótól kap egy hivatalos megerősítést.