Elfelejtett jelszó

Az ellenőrző kódot elküldtük a megadott e-mail címre!

Bejelentkezés szükséges!

Nincs még fiókja? Regisztráljon!

Tovább regisztráció nélkül*

* Amennyiben nem regisztrál oldalunkra, a következő alkalommal ismét meg kell megadnia számlázási és szállítási címét. Továbbá nem láthatja eddigi számláit, megrendeléseit és egyéb fontos információit a felhasználói fiókjában.

Létező e-mail cím!

Személyi asszisztens

Nincs ideje az apró részletekkel foglalkoznia, de mégis vásárolna?

Válasszon személyi asszisztenst! Cégünk igény esetén személyi asszisztenst biztosít, aki minden, a rendeléssel kapcsolatos teendőt elvégez ön helyett.

A személyi asszisztens egy olyan, speciális szolgáltatása cégünknek, mely  leegyszerűsíti külföldről történő rendelést, maximális biztonságot és kényelmet biztosítva önnek.

Ön elmondja mit szeretne, hová és mikorra, személyi asszisztense pedig megkeresi a legkedvezőbb feltételekkel a kívánt terméket, megrendeli azt, kiválasztja ön helyett a legmegfelelőbb telephelyet, ahová az eladó küldheti a megrendelt terméket, csomagot, kiválasztja a legjobb szállítási módot. Ezt követően arról is gondoskodik, hogy a csomag, vagy a csomagok szállítással kapcsolatos adminisztrációja megtörténjen, és a várt áru a megbeszélt időpontban, a megbeszélt helyre pontosan megérkezzen.

Csupán néhány adatot kell megadnia, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a rendelés és a szállítás gördülékenyen működhessenek. Tudnunk kell, hogy mit szeretne rendelni, ha tudja, esetleg azt is, hogy honnan, illetve hogy milyen sürgős a csomag kézhez vétele. Mindemellett a postázási cím, illetve a számlázási adatok megadására is szükségünk lesz.

Mindez csupán néhány percet vesz igénybe és önnek valóban nincs más teendője, mint várni, hogy, megérkezzen a futár.

Ezen szolgáltatásunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem kívánnak, vagy nem tudnak időt szakítani a rendeléshez szükséges teendőkre. A leggyakrabban cégek és vállalkozások élnek a lehetőséggel, mivel munkájuk nem feltétlenül engedi, hogy elég időt tudjanak biztosítani egy rendelés lebonyolítására. Magánszemélyek számára is előnyös lehet személyi asszisztensre bízni a dolgot, hiszen kollégáink nagy szaktudással és tapasztalattal nyújtanak segítséget önnek.

Bízza ránk a munka oroszlán részét, és töltse idejét azzal, ami igazán fontos!