Elfelejtett jelszó

Az ellenőrző kódot elküldtük a megadott e-mail címre!

Bejelentkezés szükséges!

Nincs még fiókja? Regisztráljon!

Tovább regisztráció nélkül*

* Amennyiben nem regisztrál oldalunkra, a következő alkalommal ismét meg kell megadnia számlázási és szállítási címét. Továbbá nem láthatja eddigi számláit, megrendeléseit és egyéb fontos információit a felhasználói fiókjában.

Létező e-mail cím!

Rólunk

 

Cégünk 2012-ben alakult meg, azzal a céllal, hogy biztonságossá, egyszerűvé és mindenki számára elérhetővé tegye a vásárlást a világ bármely pontjáról. Teljes körű, komplex kereskedelmi megoldással szolgálunk céges és magánszemély vásárlóink számára egyaránt. Csapatunk elhivatottan teljesíti mind az egyedi, mind pedig a nagy tételszámú komplex megrendeléseket.

Az Amerika Express Kft. szolgáltatásával a piacon egyedülállóan egyesíti a nemzetközi fuvarozást, az expressz csomagküldést, a termékbeszerzést és a speciális telephely-biztosítását. Mi mindent elintézünk a vásárlóink helyett: a megrendelést, szállítást, vámügyintézést, kedvező árak mellett!

Miért az America Express?

Hazánkban sokan még mindig bizalmatlanok az internetes vásárlással szemben. Nem mernek rendelni, mert félnek, hogy nem kapják meg a kívánt terméket, elveszítik a kifizetett összeget, nem azt kapják, amit rendeltek, nincsen lehetőség garanciális megoldásokra, és még sorolhatnánk az aggodalmakat. Vagy nem tudnak rendelni, mert a vásárlásnak olyan speciális feltételei vannak, mint az adott országbeli bankkártya, lakcím, vagy az adott országból egyszerűen nem vállalnak szállítást hazánkba.

Mi elkötelezettek vagyunk, hogy kiküszöböljük a külföldi vásárlás ezen buktatóit. Telephellyel rendelkezünk az Amerikai Egyesült Államokban, Angliába, Kínában, Németországban és Magyarországon. A rajtunk keresztül rendelt termékek 100%-ban célt érnek, útjuk hazáig követhető, hiszen csapatunk folyamatosan frissíti a termékek útját a rendeléskövetés menüpontban. Ha pedig mindeközben bármilyen probléma adódna, akkor személyesen vesszük fel a kapcsolatot a vásárlóinkkal annak érdekében, hogy őt semmilyen kellemetlenség ne érhesse. Vásárlóinknak mindössze két dolga van: leadni a megrendelést és átvenni a csomagot.

Forduljon hozzánk ön is bizalommal! Mi azért dolgozunk, hogy önt is az elégedett vásárlóink körében üdvözölhessük. Számunkra fontos a véleménye is, mivel az fejlődésünket szolgálja. Így ha elégedett velünk, vagy bármilyen észrevétele van, azt örömmel fogadjuk és építünk rá.

America Express - Bárhonnan...Bármit...Bárhová